Om mig


Hej, mit navn er Jonatan, og jeg er 29 år.

Jeg fik mine første høreapparater da jeg var 2 år gammel og min hørelse var støt faldende. Fra jeg var omkring 12 år og 10 år frem var min hørelse stabil, men i de seneste år var den begyndt at blive gradvist dårligere igen.

Derfor var jeg begyndt at lægge mærke til rigtig mange sociale situationer, hvor jeg syntes, det var blevet sværere at høre. Jeg mødte en række Cochlear Implant (CI) brugere på høreforeningens ungdomslejr, og dette fik mig til at blive interesseret i at finde ud af, om CI kunne være en løsning for mig.

Denne blog er således en præsentation af hele min CI rejse, siden jeg i august 2012 begyndte at undersøge, om CI kunne være en løsning for mig.

Resultatet af denne rejse er, at jeg fik en CI operation på begge mine ører den 28. februar, og at jeg fik lyden tilsluttet d. 8 april. Jeg er således blandt de få, der har fået 2 CI implantater på én gang, og som derfor har fået CI lyd på begge ører på en gang.

Jeg er nu i fuld gang med min genoptræning, som der kan læses mere om i de seneste og de kommende indlæg her på bloggen.

Hvis du gerne vil i kontakt med mig kan du:

Finde min Facebook profil her

Skrive til min e-mail: jonatan@natanoj.dk

Skriv et svar